Welkom op de website van Centraal Horeca Makelaardij / Cehoma

Uw horeca makelaar van Centraal Horeca Makelaardij / Cehoma is reeds meer dan 25 jaar actief in het opstarten en begeleiden van horeca exploitaties en advisering.
Tevens  begeleiden wij  aan- en verkopen van horeca exploitaties en vastgoed. Gedegen kennis en ruime ervaring in de horecabranche is de basis van onze horeca makelaardij.

Als horeca makelaardij zijn wij actief in advisering, begeleiding en bemiddeling bij aankoop en verkoop van alle vormen van horecabedrijven.
Onze ruime ervaring, effectieve manier van werken en uitgebreide relatienetwerk  dragen bij tot een solide dienstverlening op maat, waarbij uw belangen voorop staan.
Daarnaast werken wij met aangename concurrerende courtages waarbij u direct duidelijkheid heeft aangaande de kosten van de door ons te verrichten werkzaamheden.

Tevens bemiddelen wij in horeca dienstverlening. Dit kan zijn het adviseren of assisteren bij administratie, organisatie of het verrichten van diverse horeca werkzaamheden. Lees ons gehele profiel, klik hier 

Voor een geheel vrijblijvend en kosteloos onderhoud kunt u direct contact met ons opnemen via telefoon nummer : 06 - 2014 16 04


Centraal Horeca Makelaardij / Cehoma
Gert Willigenburg 


Parklaan 11 A
3941 RD Doorn
 

© 2021 CEHOMA
Telefoon: 06 - 20141604 E-mail: info@cehoma.nl
disclaimer & privacy verklaring