Werkwijze verkoop

U bent nog steeds actief met de exploitatie van uw horeca bedrijf. Het is in uw belang dat u geen extra werk of zorg heeft gedurende de periode dat uw bedrijf bij Centraal Horeca Makelaardij / Cehoma in verkoop bemiddeling is.
Uw horeca makelaar is de aangewezen persoon om de  beslommeringen omtrent de verkoop van uw bedrijf zoveel mogelijk uit handen te nemen.

Wij gaan doorgaans als volgt te werk:

Kennismaken
Uw bedrijf wordt door ons na afspraak (discreet) bezocht ter kennismaking en informatie uitwisseling.
Wij leggen u onze werkwijze voor en maken een passend voorstel aangaande de kosten welke u verschuldigd bent als wij uw bedrijfsverkoop gaan bemiddelen.

De waarde van uw bedrijf
In onderling overleg wordt een verkoop prijs van het object bepaald, al dan niet met het vastgoed. Hierbij spelen diverse factoren mee zoals:
de staat van de inventaris, het huurders belang, de staat van het vastgoed, de jaarcijfers, de huurovereenkomst en huidige huurprijs of de te verwachten aangepaste huurprijs,
verplichtingen aan leveranciers, brouwerijen of automaten exploitanten, arbeidsovereenkomsten, etc.
Uiteraard heeft de opdrachtgever de uiteindelijke beslissing aangaande de vraagprijs van het object.

Dossier samenstellen
Wij hebben graag een zo overzichtelijk  mogelijk dossier van uw bedrijf met daarin kopieën en alle documenten aangaande uw bedrijfsvoering.
Een potentieel koper zal ter financiering van uw object bij banken of andere financieringsinstellingen de nodige stukken moeten kunnen tonen.
Wij gaan discreet met uw gegevens om en verstrekken doorgaans uw persoonlijke stukken rechtstreeks aan de financieringsinstellingen of accountant zodat uw informatie beschermd blijft.

Bekendmaking
Wij maken een presentatie van het object. In overleg met u bepalen wij hoe wij uw bedrijf presenteren.
Dit kan discreet ( bijv. geen vermelding van bedrijfsnaam , plaats, foto’s, etc.) of  direct duidelijk naar belangstellenden via onze website, collegiale websites en advertenties in horeca gerelateerde media.
Daarnaast bieden wij uw object  aan in ons uitgebreide netwerk van collega horeca makelaars, drankenhandelaren, etc. Tevens hebben wij ook ingeschreven kandidaten welke  eventueel geïnteresseerd kunnen zijn in uw bedrijf.

Onderhandeling
Met  potentiële kopers bezoeken wij na afspraak (discreet) uw bedrijf.
Bij serieuze interesse en voldoende eigen vermogen word er inzage in de documenten gegeven.

 

© 2021 CEHOMA
Telefoon: 06 - 20141604 E-mail: info@cehoma.nl
disclaimer & privacy verklaring